“Mega smart og økonomisparende – man får et godt overblik over rummet og tænker sig om inden man går i gang med at købe ind og indrette”

Tone fra Munkebo vandt 60 minutters samtale med mig. Tone viste mig hjemmets entré, som også rummer masser af opbevaring og vaske område. Tone havde et ønske om at gøre rummet mere hyggeligt, mulighed for at gemme rod af vejen og gøre det mere overskueligt at finde sine ting.

Med 3 børn i familien er der meget overtøj og sko, samt en stor hobby omkring sejllads. Der skulle også være plads til store hynder fra familiens båd, samt opbevaring af ekstra madrasser til familien fra Norge, i entréen.

Hvad havde du af forventninger til 1 times samtale med Janni
“Jeg havde ikke de store forventninger, havde ikke prøvet det før, og vidste ikke så meget hvad det gik ud på”

Fik du indfriet disse forventninger?
“Absolut, masse inspiration og hjælp til at se muligheder i rummet, ud fra vores behov. Samt tips til hvilke interiør/indretning/systemer der passer til rummet og familielivet (Det er jo en jungle der ude og svært at se sig ud af)”

Føler du dig klædt på til selv at arbejde videre med indretningen og tage gode beslutninger?
Ja, jeg syns vi fik en god snak, og jeg fik en god tegninger med til videre planlægning. Vi er allerede kommet godt i gang.

Vil du anbefale andre at have en samtale med Janni, hvis de har brug for indretningshjælp?
“Ja, har allerede anbefalet Janni til mine kollega. Er godt nok overrasket over hvor meget man får ud af samtalen. Specielt i forhold til rummets potentiale, indretning, hvad man skal tænke ind og «do’sand dont’s». Mega smart og økonomisparende – man får et godt overblik over rummet og tænker sig om inden man går i gang med at købe ind og indrette.”

Ønsker du også at få overblik over dit rum, inden du går i gang med den nye indretning?