Naturmøde på Fyn

Walk & Talk sammen eller over telefonen

Gå lang en tur med Janni Dam, få hjælp til at give slip med naturen som hjælper

Glæd dig til vi skal på naturmøde sammen og tale om hvad du holder fast i og hvordan du kan give slip på det, for at komme til at opleve mere lethed.

Ved at gå en tur sammen, kommer snakken ofte til at flyde lettere, fordi vi ikke behøver at kigge på hinanden hele tiden også selvom vi mødes over telefonen.

Ord, som er svære at tale om, kan være lettere at få sagt højt, når vi ikke skal se på hinanden

Naturen hjælper os til at være ærlige og turde tale om det som gør lidt ondt. 

Det er det her, vi kommer til at tale om på vores naturmøde

Udtagelse

“Jeg havde en skøn telefonsamtale i dag med Janni, og jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse. Janni besidder en bemærkelsesværdig evne til at udfordre de tanker og følelser, vi alle bærer med os, og hun åbnede op for nye perspektiver, som jeg aldrig havde overvejet før. Nogle af disse perspektiver havde jeg aldrig tænkt på tidligere, fordi jeg var blevet fortalt udefra, at der kun var én måde at håndtere tingene på. Men Janni viste mig, at der altid er alternativer og muligheder. Hun er en mester i at lytte uden at dømme og virkelig forstå dig som menneske. Hun spørger ind til, hvordan jeg har det med de ting, jeg deler, og hun udfordrer mine tanker ved at vende dem på hovedet.

Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg endelig nåede ud til Janni. Hun har hjulpet mig med at se tingene i et nyt lys, slippe gamle byrder og finde vej videre. Hendes evne til at lytte og guide er intet mindre end fantastisk. Jeg kan kun beklage, at jeg ikke kontaktede hende tidligere. Hun er en kæmpe støtte og visdom.

Det mest fantastiske ved min samtale med Janni var, at det hele foregik over telefonen. Selvom vi ikke sad ansigt til ansigt, følte jeg stadig en dyb forbindelse og empati fra hende. Det er utroligt, hvordan hun formår at skabe en tryg atmosfære, selv gennem telefonen, der gjorde mig i stand til at åbne op og dele mine tanker og følelser ærligt. Selvfølgelig er der forskel på en personlig samtale, men med Janni følte jeg virkelig, at det ikke gjorde nogen forskel. Hendes evner som rådgiver og lytter strålede igennem, uanset om vi var i samme rum eller på hver vores telefon. Det var en øjenåbner for mig, og det viser virkelig, at støtte og vejledning kan komme fra de mest uventede steder. Så tak, Janni, for at gøre denne telefonoplevelse så givende og betydningsfuld”


Iværksætter og mor til 5

Det praktiske

Vi ringer sammen over Instagram eller Messenger og går en tur imens eller vi mødes et sted inden for cirklen her:

Jeg skal nok finde en god rute i det område du vælger, med mindre du allerede kender en god rute.

Kan du ikke komme til området i cirklen, skriv til mig her, for at finde en anden løsning. Du kan ønske at jeg kommer til et området tættere på hvor du bor. Eller vi kan ringe sammen.

Naturmøder varer ca. 1½ time i alt slags vejr.

Sted og tidspunkt aftales over mail efter bestilling af første naturmøde.

Hej, det er mig der er Janni Dam, som du skal på naturmøde med.

Jeg har gennem de sidste år gjort det til en daglig praksis at gå en tur i naturen. Der har jeg erfaret hvor vidunderligt det er at komme ud og bevæge mig i naturen og hvor stort det er at lade tankerne flyde mens jeg går. Jeg elsker både at gå alene, men også at have en med at tale om livets store og små spørgsmål.

Jeg vil elske at have dig med på er naturmøde, hvor vi kan snakke om stort og småt, men særligt om det, der trænger til at blive holdt kærligt af i dig og givet slip på.

Til dig der går tur selv, men savner lidt selskab til din gåtur og mere inspiration til at give sliplæs mere her