jannidam.dk bæredygtig boligindretning interessse om tekst mode trends lækkert

jannidam indretning lamper lys belysningsguide test flow

Lad flowet og magien opstå i indretningen mellem den funktionelle indretning og dine drømme!

Min rejse til, hvor jeg står i dag, har været fyldt med mange lærerige situationer – situationer hvorfra jeg har skabt mig et stærkt fundament, af forskellige kompetencer og faglig viden, inden for den kreative verden. Jeg har et stærkt visuelt øje, som er nysgerrig og åben overfor nye sammenhænge. I en verden der konstant forandrer sig, er jeg god til at bruge de ressourcer der er tilgængelige og puste nyt liv i gamle ting. Jeg vil gerne være med til at vise en bæredygtig vej. En vej hvor funktionelle og harmoniske hjem, har omtanke for vores verden og os selv.

passion indretning ønsker drømme jannidam.dk bæredygtig
janni dam boligindretning købestoå kreativ send besked indretning skab flow

Da jeg blev mor begyndte jeg, at se verden med andre øjne. Dette gav mig modet til, at bruge – og værdsætte min tid anderledes, i forhold til mig selv og mine omgivelser. Jeg begyndte, at tage bevidste valg for mine børn og mig selv, i vores hverdag og hjem. Jeg havde brug for, at finde mit eget flow – at skabe plads og rum til bare at være og opleve hinanden. Vores hjem bærer nu præg af disse bevidste valg, og giver os pladsen til, at være dem vi er, samt muligheden for, at udvikle os sammen.


At skabe mit eget job og udleve min drøm, føles som det eneste rigtige for mig og min fremtid.

Lad os sammen skabe dit hjem og din hverdag – med dit flow!

.