Hej, det er mig der er Janni Dam.

jannidam indretning lamper lys belysningsguide test flow

Jeg er passioneret Indretningskonsulent og oprydningsmentor.
Jeg vil elske at hjælpe dig med at indrette dit hjem og hverdag, så du også kan opleve lethed og flow i dit hjem.

Hvis der er noget som ikke fungerer i hjemmet, er det efter min mening ligegyldigt hvor lækkert det end ser ud. Mærk lige efter hvor du har brug for at skabe mere ro, lethed og flow i dit hjem

Jeg har lavet en indretningsguide som hjælper dig med at komme godt fra start med at indrette dit hjem, så det passer perfekt til dig og din hverdag.

Skab flow i hjem og hverdag med hånden på hjertet

Dét er bæredygtig boligindretning

Ja, jeg vil gerne lære at skabe flow i mit hjem

Som indretningskonsulent tager jeg også oprydningsdelen meget seriøst.

Jeg ved godt det hverken lyder sjovt eller motiverende at rydde op. Men det er nødvendigt at kigge på dit hjem og begynde at sige farvel til de ting som ikke længere passer til dig. Så du i stedet for skaber plads til de ting som du elsker at bruge og omgive dig med.

Dét kan jeg hjælpe dig med allerede nu: Læs om Lydguiden her, der støtter dig i at skille dig af med ting fra dit hjem og gør de negative tanker om rod og oprydning meget mere positive

Min rejse til, hvor jeg står i dag, har været fyldt med mange lærerige situationer

… situationer hvorfra jeg har skabt mig et stærkt fundament, af forskellige kompetencer og faglig viden, inden for den kreative verden. Jeg har et stærkt visuelt øje, som er nysgerrig og åben overfor nye sammenhænge.

I en verden der konstant forandrer sig, er jeg god til at bruge de ressourcer der er tilgængelige og puste nyt liv i gamle ting. Jeg vil gerne være med til at vise en bæredygtig vej. En vej hvor funktionelle og harmoniske hjem, har omtanke for vores verden og os selv.

janni dam måler op glimmer privat bolig pink

Jeg har en passion for at skabe rum, der fungerer for netop de mennesker der leve der. Indretning der er skabt ud fra ønsker og drømme om et dejligt hjem.

Vi kan ikke bare kopiere det som virker for andre, og tro at det også virker en selv uden selv at mærke efter hvad vi selv har brug for og så tilpasse andres indretninger til os selv.

janni dam boligindretning købestoå kreativ send besked indretning skab flow

Da jeg blev mor begyndte jeg, at se verden med andre øjne.

Dette gav mig modet til, at bruge – og værdsætte min tid anderledes, i forhold til mig selv og mine omgivelser. Jeg begyndte, at tage bevidste valg for mine børn og mig selv, i vores hverdag og hjem.
Jeg havde brug for, at finde mit eget flow – at skabe plads og rum til bare at være og opleve hinanden.

Vores hjem bærer nu præg af disse bevidste valg, og giver os pladsen til, at være dem vi er, samt muligheden for, at udvikle os sammen.

Jeg har altid ønsket at skabe et job for mig selv, hvor jeg kan arbejde med indretning på en bæredygtig måde, samtidig med at mit familieliv kan få lige så meget plads og værdi i hverdagen. Det samme ønsker jeg for dig.


At skabe mit eget job som indretningskonsulent og udleve min drøm, føles som det eneste rigtige for mig og min fremtid.

Lad os sammen skabe dit hjem og din hverdag – med dit flow!

TOP 5 Lige nu