Ønsker du at  kickstarte processen omkring  indretningen af dit hjem og din hverdag? jannidam.dk bæredygtig boligindretning

Du ønsker at skabe en hverdag, hvor det er skal være nemt og overskueligt for dig at leve i dit hjem, uden du skal gå på kompromis med dig selv.

Du får mine tanker og refleksioner ud fra et bæredygtigt syn på hjemmet og hverdagen.

En samtale er for dig, som gerne vil have sparring og konkrete løsningsforslag til at skabe flow i dit hjem og i din hverdag!

Jeg ønsker at guide dig til at skabe flow i dit hjem og din hverdag, ofte ved at skrue ned for dit forbrug og skrue op for dig selv. Jeg svarer på dine spørgsmål og spørger dig indtil dine ønsker og drømme. Ud fra dine svar kommer jeg med forslag til din indretning og hvordan du kan komme tættere på det du drømmer om!

Læs Tones anbefaling: “Mega smart og økonomisparende – man får et godt overblik over rummet og tænker sig om inden man går i gang med at købe ind og indrette”

Vi taler sammen over Instagram. Du ringer mig op, på det tidspunkt du har booket. Jeg sidder klar til tale med dig.
Jeg vil så gerne møde dig, og ved netop at vi kan se hinanden, får vi begge to en bedre fornemmelse af hinanden og kan dermed have et godt samspil omkring dine udfordringer i dit hjem og hverdag. Jeg har også brug for at se dit hjem, så jeg kan guide dig til en ny indretning.

Din investering i at modtage mine tanker og refleksioner i 60 min, omkring dine udfordringer i dit hjem og hverdag, så du kan skabe flow i din hverdag:

kr. 630,-

Har du brug for mere specifik og uddybende indretningshjælp kan indretningsforløbet være for dig. Læs mere her.

Ved afbud: 24 timer før, ellers faktureres der kr. 230,-

janni dam profilbillede indretning flow energi samtale
belysningsguide janni dam indretning
SEND BESKED – Skriv koden: “sendbesked”