“Giv Slip Nu” samtale er for dig,
som gerne vil have sparring og hjælp til at opleve ro omkring dig med din indre ro!

På en “Giv Slip” Nu samtale spotter jeg alt det som ikke støtter og hjælper dig længere, så du kan give slip på det

Det mig, Janni Dam, du møder på Zoom, når du har booket din første samtale.

,,


“Tusind tak for en dejlig samtale.

Selvom jeg gik ind til den med en vis usikkerhed og uklarhed, fik jeg virkelig meget ud af den. Du banede ligesom vejen igennem min virre tanker omkring mit hjem og oprydning.Jeg fik mange aha oplevelser hos dig – du er virkelig god til at forklare og til at sætte tanker i gang. Derudover var du god til at møde mig i mine udfordringer og problemer, og du var skarp til at spotte dem (nogle af dem var jeg ikke engang klar over). 

Jeg er vild med at det hos dig ikke handler om at have et “perfekt” hjem. Selvfølgelig må det gerne være flot og at man er glad for sit hjem, men du lægger vægt på at dekorationen og hvordan det er indrettet skal være praktisk, overskuelig og fungere for en. Det kan jeg godt lide – og forholde mig til!

Du har givet mig klarhed, tro på mig selv og ideer og input til hvordan jeg kan få nogle gode rutiner og få min hverdag til at fungere – også selvom jeg har travlt og små børn.

TAK! Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg har fået hjælp af dig.  Mange hilsner, Victoria

VICTORIA, EFTER ÉN SAMTALE


.

Jeg ønsker at guide dig til at opleve din indre ro ved at lære at give slip på alt hvad der ikke længere støtter og hjælper dig.

Hvad dét er, finder vi ud nemt ud af på Giv Slip Nu samtalen, men …

… ofte handler det om en masse tanker og historier som er blevet til din virkelighed, tanker og historier du lever efter selvom det slet ikke er hensigtsmæssigt for dig – du kan bare ikke selv se det – endnu!

Bestil din Giv SLip Nu samtale her

,,Tak endnu engang!!!

Jeg fik en reel metode til at komme i gang, og jeg fik fornyet tro på at jeg sagtens kan få styr på det hele og få glæden over mit hjem tilbage. 

Jeg har fået en ny måde at se det hele på og en følelse af, at det måske ikke er helt så alvorligt og kritisk som jeg går og bilder mig selv ind. 

Det er rigtig rart at få mine følelser normaliseret – jeg er ikke underlig.

Og det er rigtig rart at høre, at en der arbejder med det til daglig ikke bliver mega chokeret over hverken mit rod eller mine tanker om det. Du er super ærlig, og det absolut elsker jeg. Tak for det!

Bedste hilsner, Anne Rasmussen

ANNE EFTER 1. SAMTALE


.

Det praktiske

Én samtale kan sjældent stå alene.

Det er ofte mellem samtalerne det nye falder på plads og der opstår flere nysgerrige spørgsmål og spændende indsigter, som kan være utroligt givende at dele og få hjælp til at få belyst.

Derfor vil jeg gerne snakke med dig minimum 2 gange.

Når du booker en samtale, får du samtidig en opfølgende samtale på ca. 30 minutter 2-3 uger efter første samtale.

Første samtale varer 60-90 minutter alt efter dit behov den dag.

Du får begge samtaler som lydfiler efterfølgende, så du kan lytte til det hele igen og få flere indsigter og give slip på flere tanker og historier, som ikke støtter dig i at opleve din indre ro hver dag!

,,

Kære Janni
Tusind tak for endnu en meget dejlig og givende samtale!


Tak for at sætte dig ind i min situation, guide og støtte mig i lige netop det, JEG har brug for, og for at minde mig tålmodigt om de ting, der virker, når jeg glemmer dem.


Tak for at minde mig om, at jeg gerne må prioritere at have det godt, hjælpe mig med at sætte struktur på min hverdag og give konkrete redskaber til at komme videre med min oprydning.


Jeg har mere mod på tingene, og har konkrete redskaber til at gå i gang, når vi har talt sammen!

– LENA EFTER 2. SAMTALE

.

Din investering for 2 x Giv Slip Nu samtaler:
kr. 1.777,-
*

*Betaling sker først efter 1. samtale

Når du har bestilt 2 x Giv Slip Nu samtaler modtager du en mail, hvor du kan aftale hvornår 1. samtale skal finde sted

Stadig i tvivl om en Giv Slip Nu samtale er det rette for dig?

,,

.

Tak for en dejlig samtale. Du har virkelig givet mig mod på at tage fat i de nære ting omkring mig, at få sorteret det fra, der ikke giver mig noget positivt mere.

Når jeg har tænkt oprydning og sortering af ting i mit liv, har jeg mest fokuseret på, den “panik” det gav at skulle skille mig af med ting, og ikke så meget på, hvor meget den enkelte ting betød.

Jeg har ladet mig overvælde af tanken om hvor meget jeg skal have kigget på, i stedet for at tage fat i det der er, der hvor jeg er.

Tusind tak. Mange glade og lettede hilsner fra Katharina.

KATHARINA EFTER ÉN SAMTALE

.

Jeg vil have 2 x giv slip nu samtale

TOP 5 Lige nu