1:1 samtale er for dig, som gerne vil have sparring og en plan til at skabe flow i dit hjem og i din hverdag gennem indretning og oprydning!

1:1 samtale er også for dig, som har brug for støtte til at tage flere bevidst valg i hverdagen, så du kan leve et mere bæredygtigt liv!

,,


“Tusind tak for en dejlig samtale.

Selvom jeg gik ind til den med en vis usikkerhed og uklarhed, fik jeg virkelig meget ud af den. Du banede ligesom vejen igennem min virre tanker omkring mit hjem og oprydning.Jeg fik mange aha oplevelser hos dig – du er virkelig god til at forklare og til at sætte tanker i gang. Derudover var du god til at møde mig i mine udfordringer og problemer, og du var skarp til at spotte dem (nogle af dem var jeg ikke engang klar over). 

Jeg er vild med at det hos dig ikke handler om at have et “perfekt” hjem. Selvfølgelig må det gerne være flot og at man er glad for sit hjem, men du lægger vægt på at dekorationen og hvordan det er indrettet skal være praktisk, overskuelig og fungere for en. Det kan jeg godt lide – og forholde mig til!

Du har givet mig klarhed, tro på mig selv og ideer og input til hvordan jeg kan få nogle gode rutiner og få min hverdag til at fungere – også selvom jeg har travlt og små børn.

TAK! Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg har fået hjælp af dig.  Mange hilsner, Victoria

VICTORIA, EFTER ÉN SAMTALE


.

Du får mine tanker og refleksioner ud fra et bæredygtigt syn på hjemmet og hverdagen.

Jeg ønsker at guide dig til at skabe flow i dit hjem og din hverdag, ofte ved at skrue ned for dit forbrug og skrue op for dig selv.

Jeg svarer på dine spørgsmål og spørger dig om dine ønsker og drømme.

Ud fra dine svar kommer jeg med forslag til din indretning og hvordan du kan komme tættere på det du drømmer om!

Mange af de kvinder jeg taler med, har ofte brug for hjælp til at komme i gang med at rydde op og hjælp til at skille sig af med mange af de ting, som nu er blevet til fyld og rod i hjemmet.

Du kan også booke en gratis afklarende samtale her for at møde Janni og finde den helt rigtige hjælp

,,Tak endnu engang!!!

Jeg fik en reel metode til at komme i gang, og jeg fik fornyet tro på at jeg sagtens kan få styr på det hele og få glæden over mit hjem tilbage. 

Jeg har fået en ny måde at se det hele på og en følelse af, at det måske ikke er helt så alvorligt og kritisk som jeg går og bilder mig selv ind. 

Det er rigtig rart at få mine følelser normaliseret – jeg er ikke underlig.

Og det er rigtig rart at høre, at en der arbejder med det til daglig ikke bliver mega chokeret over hverken mit rod eller mine tanker om det. Du er super ærlig, og det absolut elsker jeg. Tak for det!

Bedste hilsner, Anne Rasmussen

ANNE EFTER 1. SAMTALE


.

Det praktiske

Når du bestiller en samtale hos mig, sker dette
 1. Du booker en samtale og modtager en mail med din bekræftelse.
 2. Du besvarer mailen og kommer med ønsker til hvornår vi skal tale sammen
 3. Du besvarer mailen med dine spørgsmål og udfordringer samt billeder af dit hjem, hvis du føler behov for det
 4. Du møder mig på zoom i 45 min via linket i mailen
 5. Du fortæller – jeg lytter – jeg fortæller – du lytter.
 6. Du føler dig inspireret og fyldt op med masser af nye idéer og nye måder at angribe dine udfordringer på
 7. Du modtager optagelsen af vores samtale og tager de vildeste notater, som gør at du kan komme i gang med at skabe positive forandringer i dit hjem og hverdag.
Når du bestiller en samtale hos mig, sker dette også
 1. Jeg danser en taknemlighedsdans over at du har bedt mig om hjælp
 2. Jeg besvarer din mail og finder en tid i min kalender til at mødes online
 3. Jeg venter på at du sender mig evt. billeder og spørgsmål, så jeg kan forberede mig på vores samtale
 4. Jeg bruger tid på at læse om dine udfordringer og kigger dine billeder igennem og gør mig en masse tanker og tager notater, så jeg er klar med en masse svar til vores samtale
 5. Jeg lukker dig ind i mit zoom rum og byder dig velkommen og er så klar til at møde dig der hvor du er.
 6. Du fortæller – jeg lytter – jeg fortæller – du lytter.
 7. Efter vores samtale downloader jeg vores samtale og sender til dig, så du kan lytte til det igen og igen og tage notater, vigtige notater for at huske alt det vi talte om og som kan hjælpe dig videre.
 8. Jeg bruger sammenlagt 2 timer på at forberede mig, tale med dig og sikre mig at du får optagelsen til evig tid.

Tak for en dejlig samtale.Du har virkelig givet mig mod på at tage fat i de nære ting omkring mig, at få sorteret det fra, der ikke giver mig noget positivt mere.

Når jeg har tænkt oprydning og sortering af ting i mit liv, har jeg mest fokuseret på, den “panik” det gav at skulle skille mig af med ting, og ikke så meget på, hvor meget den enkelte ting betød.

Jeg har ladet mig overvælde af tanken om hvor meget jeg skal have kigget på, i stedet for at tage fat i det der er, der hvor jeg er.

Tusind tak. Mange glade og lettede hilsner fra Katharina.

Katharina efter én samtale

Din investering

Din investering i at modtage en mundtlig plan for at komme videre med dine indretnings- og oprydningsprojekter i 60 min, samt optagelse af samtalen til download, så du kan skabe overblik over dit hjem og opleve mere lethed og flow i hverdagen:

kr. 1470,-*

*Jeg trækker prisen på denne samtale 100 % fra, hvis du vælger at tilmelde dig mit 1:1 forløb i 2022

janni dam profilbillede indretning flow energi samtale

Stadig i tvivl om 1:1 samtale er det rette for dig?

Kære Janni
Tusind tak for endnu en meget dejlig og givende samtale!
Tak for at sætte dig ind i min situation, guide og støtte mig i lige netop det, JEG har brug for, og for at minde mig tålmodigt om de ting, der virker, når jeg glemmer dem.
Tak for at minde mig om, at jeg gerne må prioritere at have det godt, hjælpe mig med at sætte struktur på min hverdag og give konkrete redskaber til at komme videre med min oprydning. Jeg har mere mod på tingene, og har konkrete redskaber til at gå i gang, når vi har talt sammen!

Mange hilser Lena

Lena efter 2. samtale

Mega smart og økonomibesparende – man får et godt overblik over rummet og tænker sig om inden man går i gang med at købe ind og indrette” – Læs Tones anbefaling her

Mange tak for rigtig god sparring ift. indretning og oprydning i vores hjem!

Jeg synes, du er super god til at se, hvor JEG er i processen og så give input til, hvordan jeg kommer videre. Spot on set, at jeg med 20 min. oprydningsheats, kan få skabt noget plads og komme videre, selvom de store tidshuller ikke findes pt.

TAK!

Og så har jeg fået helt konkrete ideer til, hvordan jeg kan indføre elementer i vores indretning, der giver det udtryk, der mangler og som vi savner.

Jeg glæder mig til, at bruge dette videre og til at vi skal snakke sammen igen! Dbh. Gunhild

Gunhild, Deltager på Oprydningsforløbet samt online kurser, guides og samtaler