Ønsker du at  kickstarte processen omkring  indretningen af dit hjem og din hverdag? jannidam.dk bæredygtig boligindretning

Du ønsker at skabe en hverdag, hvor det er skal være nemt og overskueligt for dig at leve i dit hjem, uden du skal gå på kompromis med dig selv.

Du får mine tanker og refleksioner ud fra et bæredygtigt syn på hjemmet og hverdagen.

En samtale er for dig, som gerne vil have sparring og konkrete løsningsforslag til at skabe flow i dit hjem og i din hverdag!

Jeg ønsker at guide dig til at skabe flow i dit hjem og din hverdag, ofte ved at skrue ned for dit forbrug og skrue op for dig selv. Jeg svarer på dine spørgsmål og spørger dig indtil dine ønsker og drømme. Ud fra dine svar kommer jeg med forslag til din indretning og hvordan du kan komme tættere på det du drømmer om!

Læs Tones anbefaling: “Mega smart og økonomisparende – man får et godt overblik over rummet og tænker sig om inden man går i gang med at købe ind og indrette”

Din investering i at modtage mine tanker og refleksioner i 60 min, omkring dine udfordringer i dit hjem og hverdag, så du kan skabe flow i din hverdag:

kr. 630,-

Jeg vil gerne have en samtale*

*Der er begrænset antal samtale tider hver uge. Når du først har bestilt din samtale er du sikret en samtale inden for 1 måned (eller længere tid hvis du ønsker det)

janni dam profilbillede indretning flow energi samtale
belysningsguide janni dam indretning
SEND BESKED – Skriv koden: “sendbesked”