Elsker du ikke din hverdag?

Oplever du mere frygt end glæde i din hverdag?

Ved du ikke ved hvilke konkrete ændringer, der skal til for at skabe hverdagsglæde – hver dag?

Tilmeld dig workshoppen her og oplev hverdagsglæde hver dag

Du er træt og kan ikke se det gode omkring dig, fordi der måske sker for mange ting, som påvirker dig negativt!

Men hvor skal du starte på gøre noget andet end du plejer for at komme til at elske din hverdag – for at komme til at trives i din hverdag – selvom du har en lille økonomi.

 • Du drømmer om at have penge nok til at kunne gøre mere – gøre noget andet og frem for alt ikke bekymre dig om der nu også er penge nok.
 • Du drømmer om at have en hverdag hvor du bestemmer, hvor du elsker alt hvad du laver, fordi det enten fylder dig med energi, skaber glæde eller støtter op om den måde du ønsker at opleve verden på.

Kan du forestille dig, at opleve en hverdag du elsker og trives i – hver dag – uden at penge skal afgøre hvor godt du har det?

På denne workshop bliver du præsenteret for metoder og hverdagsrutiner, der støtter dig i at skabe en hverdag du elsker og trives i – selvom du har en lille økonomi.

Efter workshoppen

 • kan du finde en ro inden i dig selv
 • begynde at opleve hverdagsglæde hver dag
 • opleve din egen power til at tage handling på det, der skal tages handling på
 • blive bevidst om hvad du ikke skal fokusere på, for at skabe en hverdag du elsker og trives i også selvom du har en lille økonomi.
 • kan du skabe en hverdag du elsker og trives i, selvom du frygter de stigende priser vi ser rundt omkring på nærmest alt lige nu.

Jeg oplever frygten, men jeg har mine metoder og hverdagsrutiner til at tøjle frygten og skabe opleve mange flere gode dage end dårlige – når jeg husker at bruge disse metoder. 

For nyligt glemte jeg alt om disse metoder og hverdagsrutiner og jeg fandt mig selv nede i meget dybt hul!

Nu er jeg kommet op igen og er klar til at dele med dig, hvordan jeg kom op igen og hvordan jeg kan blive her, hvor jeg trives og ikke lader mig styre at frygten!

Vil du lære disse metoder og hverdagsrutiner at kende og selv skabe en hverdag du elsker og trives i – selvom du har en lille økonomi er workshoppen for dig!

Værdien af workshoppen kr. 333

Din investering for at få metoderne og nye hverdagsrutiner til at skabe en hverdag du elsker:

kr. 222

Sidste tilmelding er 9. oktober 22 kl. 23.59

*Premiere-pris-perioden slutter 4. oktober 22 kl. 23.00.

Det praktiske

Workshoppen sker på zoom mandag den 10. oktober kl. 18.30

 • På zoom kan du være anonym, møde op med dit kamera slukket og give dig selv et andet navn, hvis du har lyst, når du logger ind, men du er også meget velkommen til at deltage med dit kamera tændt.
 • Du skal tilmelde dig med dit rigtige navn og mailadresse, så du kan modtage linket til zoom. Men når du logger ind på zoom har jeg eller de andre ingen mulighed for at se hvem du er. Du kan være anonym hele tiden hvis du ønsker det.
 • Husk pen og papir til at skrive på under workshoppen, det bliver som at være med til en fysisk workshop

 • Fra 12. oktober – 31. oktober 22 kan du gense optagelsen som replay – du får et link tilsendt.

 • Kan du ikke være med live, har du mulighed for at se optagelsen fra 12. oktober 22 hvis du tilmelder dig inden 9. oktober kl. 23.59

Du vil opleve et trygt rum, hvor du kan stille spørgsmål både før og under denne workshop, så du kan blive klædt godt på til at skabe en hverdag du elsker og trives i – selvom du har en lille økonomi

 • Vi afslutter først når alle spørgsmål er besvaret.
 • Min erfaring er at 2 timer er passende til at du kan nå at tage det hele ind og skrive de tanker og refleksioner ned som kommer til dig undervejs.

Du vil også opleve dette på workshoppen

 • at du ikke er alene om at mærke frygten i hverdagen
 • at det er helt okay at være sårbar og dele sine frustrationer om fremtiden
 • at andre har samme spørgsmål og udfordringer som dig
 • at du også har fortjent at elske din hverdag og være i trivsel
Hej, det er mig, Janni Dam, der er vært på denne workshop

Du vil opleve at jeg kommer til at dele ud af mine helt personlige erfaringer med at skabe en hverdag med masser af glæde og trivsel – selvom jeg har en lille økonomi og selvom jeg har taget mange valg som ikke ligger inden for samfundets rammer.

belysningsguide janni dam indretning

Jeg kommer ikke med en masse fakta om vores samfund,
men en masse viden og erfaring fra mine kunder og fra egen hverdag, som jeg har skabt ud fra mine værdier og ikke hvad der (måske) forventes af mig udefra,

Jeg vil elske at give dig mine metoder til
at tage bevidste valg for mig selv og min hverdag, så du også kan opleve at hverdagen kan være god – hver dag – og at weekender og ferier ikke er målet med livet.

Jeg vil dele ud af
hvordan jeg indretter min hverdag med en lille økonomi og hvordan jeg ikke lader mig negativt påvirke af at have en lille økonomi

TOP 5 Lige nu