Inden du får adgang til Indretningsguiden og bonus videoen, får du her mulighed for at få fingrene i en ekstra video der tager dig godt i gennem den nye måde at lære at indrette på!

Du bliver i ekstra videoen guidet igennem tankerne bag Indretningsguiden, så du kommer allerbedst fra start med at indrette dit hjem.

Nej tak, jeg skal kun bruge Indretningsguiden + Bonus Video

Hvis du synes det er bare lidt svært at gå i gang med et projekt selv, især hvis det er med helt ny viden; en anden måde at se på dit hjem og indrette på, så er denne video til dig!

Optagelsen er lavet live i Facebook gruppen Bæredygtig Boligindretning og medlemmerne siger dette:

Ja tak, jeg vil gerne have den ekstra video som forklarer Indretningsguiden for bare kr. 40 mere

  • Ekstra videoen guider dig gennem store dele af Indretningsguiden. De emner der kan være svære at sætte ord på selv, når du går i gang med at planlægge og indrette, men de ord er så vigtige for at du kommer godt fra start med at indrette dit hjem!
  • Det er vigtigt at du gør noget andet end du plejer for at skabe et andet resultat end du plejer og det hjælper Indretningsguiden og videoerne dig med!
  • Vær opmærksom på at videoen ikke længere er tilgængelig i Facebook gruppen og kan kun erhverves her på denne side som tilkøb.
  • De 40 minutters undervisning på ekstra videoen har en værdi af kr. 230

Din mulighed for at få fingrene i den ekstra video er lige nu!