Oversigt over alle forløb & guides omkring Bæredygtig Boligindretning & Bæredygtig Hverdag

Lidt mere …

Du vil opleve at mit fokus vil være at guide dig til at skabe flow i din indretning. Med flow mener jeg at skabe en indretning der gør det sjovere og lettere at leve i dit hjem.

Ved at finde dine behov for din indretning, finde dine yndlingsting, alt det som har en funktion og som giver dig energi, og derefter at fjerne alt det som ikke bruges og som dræner dig, så kommer den rette indretning frem.

Jeg vil gerne komme godt fra start med min indretning

Jeg mærker selv hvordan mit hjem er blevet mere flowskabende efter jeg har skilt mig af med adskillige ting som jeg ikke brugte, men som tog plads.

Plads, der nu har frigivet luft omkring mine yndlingsting, som jeg kan nyde hver dag.

Plads til det hverdagens rod der kommer med børn og et levende liv. Nu kan jeg overskue hvad jeg har, hurtigere rydde op og gøre mere af det jeg har lyst til og elsker.

Få hjælp til at skabe overblik over hverdagens oprydning

Vi lever i en verden der har brug for at vi tænker os om. Der er brug for at vi tager bevidste valg for os selv og for verden omkring. Bæredygtig Boligindretning handler om at mærke efter hvad vi har brug for, for at skabe den bedste hverdag for os selv, samtidig med at vi passer på verden.

I nogle perioder af vores liv kan det være nødvendigt at skrue ned for vores forbrug, for at kunne mærke os selv og for at skabe muligheden for at skrue helt op igen og tage imod alt det gode der kommer til os ♡

Priser fra kr. 170

Gør det selv:

Lydguide kr. 170

Indretningsguide kr. 230

Belysningsguide kr. 530

Den store Garderobeguide kr. 530

med Janni ved din side:

1:1 samtaler kr. 1470

Indretningsforløb fra kr. 5030

1:1 Forløb fra kr. 4200 – 5700 pr. mdr

Skriv til mig hvis du søger noget du ikke kan finde ♡

Priser gælder pr. 1. januar 2022. Der tages forbehold for fejl.