Læs også hvad Lenas ærlige udtagelser om flow forløbet her Læs om flow forløbet her

Læs også hvad Lenas ærlige udtagelser om flow forløbet her

Shannie får ordet med det samme:

“For at være helt ærlig så har jeg været på en rejse. Så tænker du nok, nej nej ikke her i corona tiden. Jo der har jeg og endda en helt lovlig en. Nemlig en “indre rejse” en udvikling af mig selv.

Tilbage i februar sad jeg som så mange gange før og kiggede på facebook. Måske en oversprings handling fra en gang oprydning?

Der var rod i flere lag på alle vores kommoder i huset og sofabord. Hverdagsrod der har hobet sig op i længere tid. Der var ingen af os der rigtig fik lagt tingene på plads, måske fordi vi ikke havde plads til alting eller at alting ikke havde sin egen plads. Alt gik bare i slag i slag og der blev ryddet lidt op hist og her og lagt lidt i bunker nu og da. Jeg havde været sygemeldt i flere måneder (er jeg stadig) og havde ikke så megen energi og den skulle fordeles med omhu (sådan er det stadig).

Nå men tilbage til en af de mange overspringshandlinger for at slippe for oprydning. Jeg faldt over en annonce eller et opslag om denne gruppe. Så tænkte jeg, ja hvorfor ikke det kan da ikke skade, jeg kan jo altid melde mig ud igen. Men jeg er her stadig. Jeg meldte mig til workshoppen om bevidst oprydning med absolut ingen forventninger eller noget.

Noget af det jeg skulle svare på i starten af forløbet var. På en skala fra 1 – 10 hvordan har du det med at skille dig af med ting fra dit hjem? Jeg tror jeg svarede 3-4, så det var jo ikke så meget. Lidt sent i forløbet fandt jeg ud af at der var nogle arbejds ark til som man kunne skrive på når man så vidioerne. Så en dag med tid og overskud, begyndte jeg helt forfra. Jeg fik nogle gode tips og sån til hvordan jeg skulle gribe det bedst an.

Jeg lærte hvordan man skal sige farvel til tingen, dele dem op i forskellige kasser alt efter hvor tingene skulle hen, sælges, gives videre eller smides ud. Så jeg gik i gang med vores depotrum som vi har i soveværelset.

Det tog sin tid, men jeg fik alligevel sorteret godt ud og det blev til tre kasser, der skulle videre på den ene eller anden måde.

Jeg fik sagt farvel til flere ting end forventet og nogle af tingene har jeg haft vendt og drejet og pakket væk igen, de sidste par gange jeg har ryddet op. Nu var det bare nemmere at komme af med.

Jeg gik så med på udfordringen med af med en ting om dagen i 100 dage (kærlig reminder i 100 dage). Jeg får dagligt en kærlig reminder fra Janni og det hjælper mig at vide jeg har en god opbakning og at jeg ikke er alene om det. Dette har også rykket en del ved mig og jeg er på dag nr 62 og jeg har rykket mig fra en 3er til en solid 9er.

Siden jeg begyndte denne rejse har jeg ordnet vores to depoter i huset og sorteret alt mit tøj. Nåh ja da også fundet alle overfalder på vores kommoder og sofabord, som har været begravet længe. Der er nips der er pakket væk eller givet til genbrug. Der er kommet en lethed inden i mig og i huset og det er så skønt.

Jeg har nu kun dagligdags rod i hjemmet nu, men har lært at det viser at vi bor i et levende hjem og det er helt ok.

Jeg er stadig ikke stor fan af at rydde op, men det er til at komme igennem.

For jeg ved hvilken lethed det giver mig og hvordan jeg har det bagefter. Jeg nyder mit hjem og kan slappe bedre af nu. “

Du har muligheden for at tage på samme rejse som Shannie! 

Nyde dit hjem, slappe bedre af og mærke letheden!